از عیار تا امید

✍ شکرستان_سمیه محمدی

امید در لغت به معنای طمع کردن در چیزی است که دست یافتن بدان ممکن است و برگزاری رویداد رسانه ای جام امید شاید خبر از امیدواری برای تحقق شعار ها و وعده های دولت سیزدهم دارد.

این رویداد؛ با القاء حس اعتماد به دولت،مردم را تشویق به صبوری برای دستیابی به اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می کند .

با اجرای موفق این رویداد می توان برآوردی نسبی و منطقی از میزان همراهی مردم با دولت و نظام در این شرایط سخت و حساس اقتصادی داشت.

در این رویداد علاوه بر نقش رسانه ها برای ایجاد بستری پر نشاط و امید آفرین در جامعه و تبیین دستاوردهای نظام، عیار هر رسانه در هر استان به جهت تولید محتواهای فاخر و امید آفرین مشخص می شود تا در پیکاری بزرگتر به رقابت بپردازند و در مسیری روشن قلم های پر بارشان را به خدمت بگیرند.

واما مترادف امید؛چشم داشت، توقع ، آرزو و انتظار است.شاید برگزاری این رویدادها امیدی برای روشن شدن چراغ سبز آرزو و نویدی برای برآورده کردن توقعات مردم، در خیابان های سرد و برفی انتظار است.

توقع مردم از مسئولین نظام و دولت در زمانی که حس ناامیدی همانند پینه های دستان یک کارگر و یک کودک کار، تن زخمی جامعه ای خسته از تحریم،درد، رنج، تورم ، بیکاری و فشار اقتصادی را می لرزاند و سالها در انتظار خبرهای خوب، چشم به راه یک زندگی ایده آل هستند.

با قدم گذاشتن رسانه ها و مسئولان در مسیری که هدف ایجاد دلگرمی و امید آفرینی به جهت تحقق آرزوها برای دستیابی به رفاه اجتماعی، فرهنگی، سیاسی،اقتصادی و توسعه ی استان و  کشور است، خود به معنای تکاپو و تلاش مضاعف برای محقق شدن این آمال و آرمانها با وجود تمام مشقت ها ،تحریم ها و دشمنی هاست.

آیا جهاد امید که برگرفته از جهاد خدمت و جهاد تبیین است ،می تواند؛ گرد وغبار ناامیدی و افسردگی را از چهره های خسته و رنجور جامعه بواسطه جنگ های پشت پرده ی دشمنان داخلی و خارجی ، بمباران های اطلاعاتی، ایجاد شائبه ها و شایعه ها، شنیدن خبر اختلاس های بزرگ و بی توجهی به برخی انتظارات مردم از مسئولین را پاک کند؟

آیا انتظارات مردم از نظام و دولت در جهاد امید در نظر گرفته شده است!؟ آیا حقیقت محوری اصلی ترین خواسته مردم نمی باشد و آیا اگر حقایق عنوان شوند مردم درک صحیح تری نسبت به درک مسائل و مشکلات جامعه ندارند!؟

خبرنگاران متعهد و حقیقت محور، سربازان تمام قد جنگهای رسانه ای و تبیین گران ابهامات و شایعات و پل ارتباطی محکم بین مردم و مسئولان هستند که به یقین نقش امید را برای ادامه‌ی مسیر با گره گشایی و شکل دهی جریان های فکری جامعه، آگاهی بخشی، فرهنگ سازی و مطالبه گری با هدف ساختن جامعه‌ای مقتدر و منعطف بخوبی درک کرده اند و روایت شاکرانه از دستاوردهای واقعی نظام دارند.

بی شک جامعه، رسانه ها را بعنوان آئینه ی تمام نمای تمایلات اجتماعی و فرهنگی پذیرفته است و تاثیر پذیری جوامع از این قشر باعث جریان سازی های فکری گسترده می شود.

پر واضح است ؛ ابرقدرتهای جهان از رسانه ها بعنوان سلاح های قدرتمند جنگ نرم با مهندسی افکار عمومی بهره می گیرند و دشمنان نظام نیزبا استفاده از این ابزار بسیار قدرتمند تلاش‌ کرده اند تا مردم را نسبت به انقلاب و نظام بدبین کنند اما رسالت خبرنگاران جمهوری اسلامی با انعکاس واقعیت ها این فرصت را از رسانه های خارجی گرفته است.

مردم کشور ما هنوز هم رسانه های داخلی و محلی را منبع و مرجع اصلی اخبار خود می دانند و به این دسته از رسانه ها اعتماد بیشتری دارند.

بنابراین میزان نفوذپذیری اخبار رسانه های داخلی به ذهن مردم بسیار بیشتر از رسانه های خارجی است و می طلبد دولت با حمایت از رسانه های داخلی میزان این نفوذ پذیری را به صدرصد برساند.

شاید این رویداد که با حضور پرشور مسئولین استانی،مدیران دستگاه های اجرایی،روابط عمومی ها و اصحاب فرهیخته رسانه با شور و حالی وصف نشدنی برگزار شد،نقطه ی عطفی برای ادامه ی این مسیرِ روشن ،و بازگو کردن نقاط قوت دولت و خدمات صورت گرفته در راستای توسعه ی همه جانبه کشور بخصوص استان های کم برخوردار باشد.

بلا شک همراهی مسئولان و مدیران دستگاه های اجرایی با رسانه ها و پاسخگویی به مطالبات آنها همچنین ادامه دار بودن این رویه نتایج اثر بخشی در راستای تبیین دستاوردهای دولت و اطلاع رسانی های گسترده به مردم را در پی خواهد داشت و عیار هر رسانه در جام امید با تولید محتوای فاخر مشخص خواهد شد.
#پیشرفت_ایران
#پیشرفت_ایلام
#جام_امید
#تیم_رسانه_ای_سراج