به ۱۶ هزار و چهارصد و سی پرونده در دستگاه قضایی رسیدگی شد
عمران علیمحمدی گفت: در مرداد ماه امسال تعداد ۱۵هزار و ۵۲۳ پرونده وارد دستگاه قضایی و شعب رسیدگی شده است که علاوه بر رسیدگی به آنها تعداد ۱۶ هزار و چهارصد و سی پرونده در این ماه خروجی دستگاه قضا بوده است.
به گزارش پایگاه خبری شکرستان عصر امروز رئیس کل دادگستری استان ایلام در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه از موجبات سعادت انسان داشتن عدالت است، گفت؛ وقتی در وجود انسان میل به عدالت وجود داشته باشد ،قطعا آن فرد در همه امور عدالت را ملاک زندگی خود قرار می دهد .
علیمحمدی، با اشاره به اینکه سه چیز در خارج از روح انسان نیز باعث سعادتمندی می شود،عنوان کرد ؛ مال و ثروت ،جایگاه و مقام و خویشاوندان خوب باعث سعادتمندی در دنیا می شوندکه باید آنها را غنیمت شمرد.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری، که سه چیز را نعمت می دانند، عنوان کرد ؛ جوانان در جامعه نعمت هستند، همچنین محبت مردم به نظام اسلامی و قوه قضائیه ی عدالت محور،اینها از نگاه مقام معظم رهبری نعمت هستند و داشتن روایتگران و خبرنگارانی که به اجرای عدالت حساس هستند، نیز جزو این نعمتها محسوب می شوند.
عمران علیمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت : در مرداد ماه امسال تعداد ۱۵هزار و ۵۲۳ پرونده وارد دستگاه قضایی و شعب رسیدگی شده است، که علاوه بر رسیدگی صدرصدی به آنها ،تعداد ۱۶ هزار و چهارصد و سی پرونده نیز در مرداد ماه خروجی دستگاه قضائی بوده است.
این مسئول خاطرنشان کرد ؛یکی از مواردی که مورد عنایت در دستگاه قضایی می باشد، از بین بردن اطاله دادرسی و نگرانی مردم و همچنین احساس اجرای عدالت در جامعه است .
رئیس کل دادگستری با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی استان به پرونده های مسن و معوق حساس است ،اضافه کرد؛ در جلسه شورای معاونین تصمیم بر این شد ؛که همکاران ما در دستگاه قضایی روز پنجشنبه همین هفته ،از ساعت ده صبح تا هر لحظه ای که نیاز به زمان باشد ،پرونده های مسن را از کلاسه ها خارج کنند و همه را تعیین تکلیف نمایند و برای انجام این امر کاربرگ هایی نیز تهیه شده است.
عمران علیمحمدی با اشاره به اینکه دستگاه قضایی استان در سه ماه گذشته دو طرح مهم و اساسی را به قوه قضائیه پیشنهاد داده است،بیان کرد: یکی از این طرح ها در جهت بالا بردن اتقان آراء که از مهمترین راهبردهای دستگاه قضایی در راستای رفع اطاله دادرسی است و اکنون در حال اجراست، که این طرح با تشکیل شورای رهنمون قضایی استان همراه بوده است .
وی افزود: در شورای رهنمون قضایی استان ۱۰ جرم اول استان و ۱۰ خواسته حقوقی استان از حیث فراوانی نیز توسط قضات در خارج از وقت قضایی شناسایی شد و پرونده های مهم و کثیر الشاکی را مورد بررسی قرار داده اند، که به آنها رسیدگی شده است که در این راستا کاربرگ هایی تهیه و تنظیم شد، و به صورت یک مجله ۷۰ صفحه ای برای ریاست قوه قضائیه کشور ارسال گردید.
رئیس کل دادگستری ،افزود: طرح دومی که در استان پیشنهاد شد،استفاده از هوش مصنوعی برای پیشگیری از وقوع جرائم اقتصادی است که در راس آن کلاهبرداری است ،که بصورت کلاهبرداری مجازی ،سنتی و پولشویی صورت می گیرد و بسیاری از مراجعات ما بخاطر همین کلاهبرداری ها می باشد .
وی در ارتباط با چگونگی کارایی این سامانه هوشمند توضیح داد و گفت ؛بانکها ،سازمان صمت ، جهاد کشاورزی ،مسکن و شهر سازی ،دفاتر اسناد رسمی ، دادگستری ها،مشاورین املاک و بنگاه داران خودرو همه به این سامانه متصل می شوند و زمانی که یک معامله صورت می گیرد ،فروشنده و خریدار می توانند در این سامانه رویت کنند؛ آیا خریدار در بانک، پولی برای انجام این معامله دارد؟ مستقلات دارد ؟ تمکن مالی دارد یا خیر؟ و یا سند ارائه شده اصالت دارد یا خیر ؟ در واقع این سامانه افراد را نسبت به معامله ای که صورت می گیرد ،آگاه می نماید و این سامانه باعث می شود میزان کلاهبرداری تا حد زیادی پایین بیاید.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0