تحفه سهل انگاری مسافران،خبر مرگ برای خانواده هاست
سهل انگاری و اشتباه در هر کاری عواقب جبران ناپذیری را به افرد تحمیل می کند اما این سهل انگاری در حین رانندگی و عدم رعایت قوانین باعث تصادفات منجر به فوت می شود.
به گزارش شکرستان ،با آغاز پیاده روی اربعین حسینی، استان ایلام پذیرای زائران و مسافران زیادی از اقصی نقاط کشور است و در این ایام جاده های منتهی به استان و شهرستان مهران دچار ازدحام و ترافیک می شوند که صبر و حوصله رانندگان در حین رانندگی را می طلبد.
همچنین با نزدیک شدن به شهریور ماه و خنک شدن هوا موج جدیدی از مسافرت های تابستانه نیز آغاز می گردد بنابراین ضرورت دارد تا چند نکته را در این ایام یاد آور شویم.
همانطور که می دانیم ،یکی از آمارهای وحشتناک و قابل تأملِ در کشور مرگ و میر افراد بواسطه تصادفات نقلیه ای است که بصورت روزانه در جاده ها و خیابانها رخ می دهد.
یک سهل انگاری و اشتباه منجر به بروز حادثه می گردد و باعث آسیب و زخم هایی می شود که تا ابد جایشان التیام نمی یابد و ناهنجاریهای روحی و روانی بسیاری را بدنبال خواهد داشت.
همه ما شنیده ایم که بر اثر تصادفات جاده ای، چند نفر از اعضای یک خانواده جان خود را از دست داده اند و یا قطع عضو شده اند که این اخبار ناگوار نه تنها تأثیرات روحی بسیار زیادی بر سایر اعضاء خانواده، نزدیکان واقوام آنها تحمیل می کند ،بلکه دیدن این سوانح دلخراش و یا شنیدن این حجم از غم و اندوه بر روان دیگر اقشار جامعه نیز تأثیرات مخرب دارد.
مثلث تصادفات و عامل انسانی
سعید هژبری در گفتگو با خبرنگار شکرستان در خصوص تصادفات منجر به فوت، گفت؛ طبق اعلام آمار پلیس ،در مثلث تصادفات منجر به فوت که شامل؛ « خودرو،جاده و عامل انسانی» است، نقش عامل انسانی پر رنگ تر دیده می شود.
وی با اشاره به اینکه در تصادفات جاده ای منجر به مرگ نمی توان از ضعف برخی خودروها و جاده ها با پیچ های تند و نقاط حادثهخیز چشم پوشی کرد،اظهار داشت: با تمام این اوصاف عامل انسانی در بروز تصادفات منجر به مرگ از دو عامل دیگر پیشی گرفته و متأسفانه به همین دلیل هر روز شاهد مرگ هموطنان عزیزمان در سطح کشور هستیم که ضرورت دارد در این زمینه فرهنگ سازی لازم صورت گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام عنوان کرد:در میان عوامل انسانی می توان به نادیده گرفتن مقررات و خطاهای رانندگی از جمله؛ سرعت غیر مجاز، نگرش های ترافیکی نادرست، خستگی و خواب آلودگی، مصرف مواد مخدر، الکل و داروهای خواب آور در حین رانندگی، رانندگی در ساعات سیاه «آخر شبها، اوایل صبح، بعد از ناهار»، رانندگی جوانان به ویژه در آخر شبها و تعطیلات آخر هفته با حضور همسالان اشاره کرد.
وی تصریح کرد: طبق اعلام پلیس راهنمایی و رانندگی،یکی از اولین عوامل تصادفات منجر به مرگ عدم تمرکز رانندگان در حین رانندگی است که ناشی از ؛ خوردن و آشامیدن و در بسیاری از موارد صحبت کردن با تلفن همراه ، ارسال پیامک ویا نگاه کردن به صفحه گوشی است.
هژبری افزود: عدم دقت و تمرکز رانندگان بر روی تابلوها و علائم رانندگی و تغییر مسیر های ناگهانی نیز باعث بروز تصادفات سنگین می شود.
وی یکی دیگر از عوامل تصادفات را عدم توجه رانندگان به تابلوی حداکثر سرعت مجاز دانست و گفت: عدم توجه به این مسئله و داشتن سرعت بالا منجر به تصادفات مرگبار و یا معلولیت می شود که لازم است رانندگان به این موارد توجه ویژه داشته باشند.
سوانح رانندگی افراد تاثیر گذار زیادی را از جامعه ما گرفته است
امید احمدی یکی از شهروندان ایلامی که دو نفر از اعضای خانواده خود را در سانحه رانندگی از دست داده است،در گفت و گو با خبرنگار شکرستان گفت؛ در اطراف هر کدام از ما ممکن است خانواده هایی وجود داشته باشند که یک یا چند نفر از عزیزترین اعضاء خود را که از افراد تاثیر گذار در جامعه بوده اند بر اثر تصادف از دست داده اند.
احمدی با اشاره به فوت زنده یاد دکتر کرمی نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: دکتر کرمی از افراد تاثیر گذار جامعه بود که در حین انجام کار بر اثر سانحه تصادف دار فانی را وداع گفت و غم از دست دادن این فرهیخته ارزشمند داغی سنگین بر دل مردم استان ایلام و خانواده گرانقدرش بر جای گذاشت.
وی افزود: در اردیبهشت ماه سالجاری نیز یک دندانپزشک جهادی به نام امیر مسعود مسلمی که برای خدمت به مناطق محروم آمده بود بر اثر خستگی و خوابآلودگی در سانحه تصادف جان خود را از دست داد.
امید احمدی با تاکید بر اینکه مرگ این عزیزان و صدها نفر دیگر همانند این افراد موثر در جامعه ضربه های مهلکی به خانواده ها و پیکره جامعه وارد می کند،گفت: فقدان این افراد و مرور خاطره هایشان برای خانواده ها و بازماندگانشان عذاب آور و دردناک است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0