بانوان شایسته ایلامی خالق لحظه های طنین انداز

وقتی عمیق تر به رویداد رسانه ای طنین نگاه می کنید، دستاوردهایش نه تنها اثر گذار بلکه مُعرف توانمندی جامعه زنان استان ایلام است.

به گزارش شکرستان ،رویداد طنین رویدادی مختص بانوان است که برای اولین بار در استان ایلام برگزار شد.

در این رویداد اثر گذار خبرنگاران میزبان ده نفر از بانوان شاخص استان هستند تا با قلم موثرشان قدمی محکم در راه معرفی این الگوهای موفق بردارند.

این بانوان شاخص که پرورش یافته مکتب مقاومت و از فعالان فرهنگی، اجتماعی هستند تنها شماری از جامعه زنان شاخص استانند که علاوه بر فعالیت در عرصه های مختلف با پرورش فرزندانی موفق به جامعه خدمت کرده اند.

این رویداد در واقع طنین انداز صدای موفقیت بانوان ایلامی در تربیون خبرنگاران است تا کلام آنها تیتر اول خبرگزاری ها و فضای مجازی استان بعنوان الگوهای موفق و زنان شاخص استان باشد.

بانوان منتخب پشت تریبون حاضر می شوند و از فعالیت ها و موفقیت هایشان سخن می گویند ،خبرنگاران همیشه در صحنه نیز که منتظر شکار لحظه ها برای تولید اخبار داغ و گزارشات اختصاصی هستند به سرعت مشغول نوشتن می شوند تا صدای رسای بانوان شجاع و توانمند ایرانی را به گوش جامعه زنان برسانند.

دالان امید و اشک انتظار

مادر شهید مفقود الاثر«نورمحمد بابایی» از راویان رویداد طنین است که خود ناجی و امدادگر زمان جنگ است.

زنی از جنس جبهه و جنگ که الفبای مقاومت را بدرستی آموخته است و اکنون با تربیت صحیح فرزندانش از برکت آن مکتب به جامعه خدمت می کند.

این مادر دلسوز و سرهنگ افتخاری ۸۰ ساله در سن ۱۳ سالگی ازدواج کرده است .حاصل این ازدواج ۸ فرزند است که دو تن از آنها در جنگ تحمیلی به مقام رفیع شهادت رسیده اند.

یکی از این دو شهید در بمباران ها به شهادت می رسد و دیگری به نام« نورمحمد بابایی» مفقود الاثر می شود.

این حکایت مادریست که ۳۶ سال از عمرش را به انتظار خبری از پسرش می گذراند و پای دالان امید می نشیند تا اشک انتظار را نثار قدم های خبر شهادت فرزندش کند.

مادری که اشک های داغ طاقت را از چشمان زیبایش ربود تا یکی از آنها را با خبر شهادت” نور محمد”رهسپار تاریکی مطلق کند.

این مادر نمونه و الگوی مقاومت و ایستادگی که در زمان جنگ شاهد به شهادت رسیدن جوانان بسیاری بوده و همچنین بسیاری از مجروحان را مداوا کرده است اکنون برخی اوقات و بعد از خواندن نماز صبح سعادت هم صحبتی با فرزند شهیدش را دارد.

مادری که برای پسرش مراسم نامزدی گرفته و او را راهی جنگ می کند تا از وطنش دفاع نماید.مادر و عروسی که سالها چشم انتظار بازگشت “نورمحمد” هستند اما انگار شهید بابایی به سفری بی بازگشت رفته بود.

وی سایر فرزندانش را با تأسی از سیره اهل بیت«ع» تربیت کرد وا کنون دو تن از آنها حافظ قرآن و از مدیران تراز اول استان ایلام هستند.

گل نسا دلپیشه سرهنگ افتخاری زمان جنگ است که به پاس زحمات و خدمات ارزنده اش تندیس افتخارش را از ارتش جمهوری اسلامی ایران دریافت کرده است.

مادری فعال در حوزه جوانان که مولف کتاب است

“سمیره حاجی بیگی”دیگر بانوی تأثیرگذار و پرتلاشی است که لوح تقدیر خود را از ریاست محترم جمهور دریافت کرده است.

وی اهل شهرستان ملکشاهی و از راویان رویداد رسانه ای طنین است که در دوران دبیرستان ازدواج می کند و صاحب فرزند می شود اما این مولفه ها مانعی برای ادامه تحصیل و حضور فعالش در عرصه های مختلف فرهنگی و اجتماعی نیست.

“حاجی بیگی “با مدرک دکترا همسر جانباز ۲۵ درصد و دارای ۵ فرزند است که تاکنون سه جلد کتاب تالیف کرده و با حضور مسئولان استان از کتابهایش رونمایی شده است.

وی که بیشترین فعالیتش در حوزه جوانان است مدیر هنرستان دخترانه شرف ملکشاهی است که سال گذشته به عنوان بانوی فعال و تاثیرگذار در زمینه علمی، فرهنگی و اجتماعی در سطح ملی برگزیده شده است.

حاجی بیگی داشتن فرزند را محدودیتی برای انجام فعالیت های فرهنگی اجتماعی و یا ادامه تحصیل نمی داند چرا که همزمان با فرزند اولش در دانشگاه رشته کاردانی قبول می شود و به ادامه تحصیل می پردازد ،سپس با فرزند دومش مقطع لیسانس را به پایان می رساند و همزمان در مدرسه تدریس می کند.

با به دنیا آمدن فرزند سومش مقطع کارشناسی ارشد را به پایان می رساند و با وجود فرزند چهارمش به گذراندن مقطع دکترا مشغول می شود.

حاجی بیگی فرزند پنجمش را به دنیا می آورد و با وجود داشتن پنج فرزند علاوه بر تحصیل در مقاطع مختلف و شاغل بودن در بسیاری از فعالیت های فرهنگی اجتماعی نیز حضور فعال داشته است.

از دیگر مسئولیت‌هایی حاجی بیگی که به عنوان رئیس شورای حل اختلاف ملکشاهی نیز فعالیت دارد شامل؛ فعالیت در ستاد اقامه نماز عتبات عالیات، مشاور رئوسای متعدد آموزش و پرورش استان و مشاور فرماندار است.

وی اولین زنی ایلامی ست که با برگزاری کارگاه های آموزشی نظیر توانمندسازی ویژه دختران و زنان سرپرست خانوار توانسته است موفق عمل کند.

از تبلیغ دین تا لبیک به ندای رهبر

زهرا فتاحی از دیگر بانوان حاضر در رویداد رسانه ای طنین است. بانویی که پشت تریبون قرار گرفت و روایت خود را از فعالیت هایش از تبلیغ دین تا تشویق به فرزند آوری و لبیک به ندای رهبر ارائه کرد.

وی از سال ۱۳۶۹ دوره مبلغی خود را آغاز و وارد دانشگاه جامعه الزهرا(س) قم شد و تحصیل سطح ۲حوزه را همزمان شروع کرد.

این بانوی منتخب که از اساتید دانشگاه است، برای تبلیغ به شهرهای مختلف کشور می رفت.سپس به استان کردستان سفر کرد و مدت ۱۹سال در این استان به فعالیت های فرهنگی و تبلیغی خود ادامه داد.

فتاحی،با شنیدن بیانات مقام معظم رهبری و تأکید معظم له به مسئله فرزندآوری و توجه به روند پیری جامعه و کمک به جوانی جمعیت با اینکه صاحب سه فرزند بود به سخنان رهبر معظم انقلاب لبیک گفت و صاحب ۲ فرزند دیگر شد آنهم با وجود ۲ داماد. چرا که هنگام به دنیا آمدن فرزندانش دو تن از دختران وی ازدواج کرده بودند و صاحب ۲ داماد بود.

او اکنون صاحب ۵ فرزند و ۸ نوه است و دو دخترش که ازدواج کرده اند هر کدام دارای چهار فرزند هستند.

زهرا فتاحی هم مبلغ دین است و هم در زمینه فرزند آوری فعالیت می کند.به نظر نگارنده وی یک مبلغ حرفه ای و یک ترغیب کننده موفق در زمینه فرزند آوری است ،چرا که در حد شعار و صحبت زنان را تشویق به فرزند آوری نکرده است بلکه در واقعیت خود و فرزندانش به ندای رهبر لبیک گفته و دیگران را نیز به فرزند آوری تشویق می کنند.

#حریم_رسالت
#طنین_ایلام_دروازه_عتبات_عالیات
#تیم_خبری_شهید_ابراهیم_هادی
#زنان_توانمند