یکی از ابعاد قابل توجه کنگره بزرگ اربعین که باید بصورت جدی به آن پرداخته شود بُعد اقتصادی و دستاورد آن برای مردم استان است.
به گزارش خبرنگار شکرستان ،استان کمتر شناخته شده ایلام به برکت اربعین و اهل بیت «ع» در سطح کشور شناخته شد و اکنون کمتر کسی پیدا می شود که لااقل یک بار اسم استان ایلام را نشنیده باشد.
دولت و مردم تمام قد پای کار اربعین هستند و در این ایام تمام امکانات رفاهی بدون پرداخت کوچکترین هزینه ای در اختیار زائران قرار می گیرد و همین امر باعث شده تا این کنگره بزرگ فرهنگی، آورده اقتصادی چندانی برای مردم استان نداشته باشد.
یکی از امتیازاتی که می تواند بر معیشت بومیان شهرستان اثر گذار باشد، ایجاد غرفه های متعدد و متنوع در مسیر تردد زائران و ساماندهی دست فروشان با تعیین مکان مناسب برای آنهاست.
در اربعین سال جاری تعداد ۱۶۰ غرفه در مرز مهران احداث و در اختیار سوغات سراها و فروشندگان بومی قرار گرفته است اما این تعداد غرفه نه تنها جوابگوی نیاز فروشندگان نیست بلکه مکان آنها نیز بدرستی جانمایی نشده و در مسیر تردد زائران قرار نگرفته اند.
با توجه به بالا بودن تقاضای دست فروشان بومی برای اجاره غرفه های مذکور و کم بودن تعداد غرفه ها،هیچگونه غرفه ای در اختیار غیر بومیان منطقه قرار نگرفته که همین امر باعث گلایه مندی و ایجاد دردسر و مشکل برای دست فروشان شده است.
حال ببینیم آیا سوغات سراها و دست فروشان این مرز با توجه به تردد بسیار بالای زائران در ایام اربعین توانسته اند درآمد خوبی کسب کنند و یا از درآمدشان راضی هستند؟ آیا اربعین سال جاری دستاورد اقتصادی برای بومیان شهرستان مهران که یکسال را منتظر چنین فرصتی بوده اند داشته است.
مصاحبه خبرنگار شکرستان را در این خصوص ببینید.
#گروه_رسانه_ای_شکرستان
#اداره_کل_فرهنگ_و_ارشاد_اسلامی_استان_ایلام
#قرارگاه_رسانه_ای_اربعین
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0